Werkwijze

Bij WE P&O-consultancy kunt u een beroep doen op uw "eigen" P&O-adviseur. Wij stellen ons hierbij in de eerste plaats betrokken op bij onze opdrachtgever. Voor u moet het contact met uw adviseur van WE P&O-consultancy aanvoelen als het contact met een P&O-er die u zelf in dienst heeft. Ons doel is dan ook om een goede vertrouwensrelatie met onze opdrachtgever te ontwikkelen. U mag daarbij rekenen op een pro-actieve opstelling van onze zijde. Wij willen u op het gebied van P&O zodanig van dienst zijn, dat u zich (weer) bezig kunt houden met datgene waar u goed in bent.  

Wij werken uitsluitend op declaratiebasis.Opdrachtgevers ontvangen bij onze facturen een duidelijke en gedetailleerde urenrapportage, zodat zij exact kunnen zien waar de tijd die wij in rekening brengen aan is besteed. Door onze transparante werkwijze weten onze opdrachtgevers zich verzekerd van de specifieke kennis en expertise van WE P&O-consultancy, voor alleen die tijd en die werkzaamheden waar zij ook daadwerkelijk een 'eigen' P&O-adviseur voor nodig zijn, zonder dat zij gebonden zijn aan hoge vaste kosten.

Wij streven in alle gevallen naar openheid en duidelijkheid, ook op het gebied van de kosten. Op die manier weet u met WE P&O-consultancy precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.