Historie

WE P&O-consultancy is opgericht door Irene Everts. Na een gedegen HBO–opleiding heeft zij eerst ruim 12 jaar gewerkt als P&O–adviseur voor diverse bedrijven. Op 1 september 2004 is zij gestart met haar eigen P&O-adviesbureau. Al snel bleek WE P&O-consultancy voorziet in een behoefte bij MKB-ondernemers. 

Per 1 juli 2005 is kantoorruimte aan de Ampèrelaan 3-e te Drachten betrokken. Vanaf die tijd zijn de eerste medewerkers aangetrokken. 

In september 2006 is het eigen personeelsinformatiesysteem WE-HRM.nl gelanceerd. Dit systeem is wereldwijd, gedurende 24 uur per dag toegankelijk voor alle opdrachtgevers en de adviseurs van WE P&O-consultancy. Hiermee is een optimale informatie-uitwisseling tussen de opdrachtgever en zijn “eigen” P&O-adviseur gewaarborgd.

WE P&O-consultancy gelooft in samenwerking. Juist daarom hebben wij een netwerk opgebouwd van specialisten die een aanvulling bieden op onze eigen dienstverlening. Ook bij ons heerst immers het motto "Je moet doen waar je goed in bent".

Sinds 2016 worden de adviseurs van WE P&O-consultancy steeds vaker gevraagd om op interim-basis werkzaamheden te verrichten voor grote (internationale) ondernemingen. bijvoorbeeld ter vervanging van de HR-manager of omdat er tijdelijk extra ondersteuning en/of expertise nodig is van allround ervaren HR-adviseurs. Wij blijven daarnaast uiteraard actief als "de eigen" P&O-adviseur voor MKB-ondernemers.

Vanwege de groei van ons bedrijf hebben wij per 1 juli 2018 de kantoorruimte aan de Lavendelheide 6e te Drachten betrokken. 

Inmiddels bestaat WE P&O-consultancy bijna 15 jaar en heeft WE P&O-consultancy een ruime klantenkring uit de meest uiteenlopende branches opgebouwd.