Onze diensten:

Missie

WE P&O-consultancy wil hèt aanspreekpunt zijn voor MKB-ondernemers voor advies en ondersteuning op het gebied van personeelszaken. WE P&O-consultancy beoogt daarbij een toonaangevende onderneming te zijn.

De basis voor ons succes ligt in nauwe, maar vooral ook persoonlijke relaties met onze klanten. Wij streven naar een persoonlijke benadering in de zakelijke dienstverlening. Personeelswerk is immers in de eerste plaats mensenwerk.

Onze kracht is teamwerk. Vakkennis en betrokkenheid van alle medewerkers vormt daarvoor de basis. Teamwerk komt bovendien tot uitdrukking in de samenwerking met specialisten in ons vakgebied die een aanvulling kunnen bieden op onze dienstverlening.
Klik hier voor de website van Tsjil internet solutions
WE P&O-consultancy helpt MKB-ondernemers bij het oplossen en voorkomen van problemen met personeel. Hierbij kunt u denken aan: opstellen van een organisatieschema en functieomschrijvingen, functiewaardering en beloning, toepassing arbeidsvoorwaarden, CAO- en personeelsregelingen, selectie en aanname van nieuwe medewerkers, opstellen arbeidsovereenkomsten, begeleiding en verslaglegging van functioneringsgesprekken, advisering over opleiding en loopbaanplanning, ziekteverzuimmanagement, arbeidsomstandigheden, personeelszorg, personeelsbeheer, aanleggen personeelsdossiers, conflicthantering, mediation en ontslag. Onze mediatior is MfN-geregistreerd en gekwalificeerd voor zowel mediation in de arbeidsrelatie als voor familymediation (bijv. bij echtscheiding, opstellen ouderschapsplan).
© 2023 WE P&O-consultancy. Alle rechten voorbehouden.
home | disclaimer | privacy policy | contact